ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος για θέση Αντιπροέδρου ΕΔΕΚ ο Ανδρέας Σιήκκης

Υποψήφιος για θέση Αντιπροέδρου ΕΔΕΚ ο Ανδρέας Σιήκκης

Ο Ανδρέας Σιήκκης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΕΔΕΚ και πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Γεροσκήπου σε ανακοίνωση του εξήγγειλε την υποψηφιότητα του για τη θέση του Αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ.

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κόσμο της ΕΔΕΚ και του τόπου, με συνείδηση της κρισιμότητας των στιγμών, με αγωνία και βαθιά συνειδητοποίηση των φοβερών κινδύνων για το παρόν και το μέλλον της Κύπρου μας, τόσο σε σχέση με την οικονομική μας επιβίωση και την κοινωνική συνοχή όσο και σε σχέση με τις ορατές απειλές για το εθνικό θέμα, απευθύνομαι σήμερα στον κόσμο της ΕΔΕΚ ως υποψήφιος για τη θέση του Αντιπροέδρου του Κινήματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο κ. Σιήκκης αναφέρει ακόμα ότι «τα αδιέξοδα είναι μπροστά μας και καλούμαστε όλοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο να δώσει τη μεγάλη μάχη. Αλλά όχι σκόρπιοι. Μαζεμένοι. Όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε τις λύσεις που έχει ανάγκη σήμερα η ΕΔΕΚ» καταλήγοντας ότι «πήρα λοιπόν, αυτή την απόφαση, θέλοντας να προσφέρω, να σταθώ με όλους εσάς, όπου αναζητάτε κάτι καινούριο, με όλους εσάς που θέλετε μια δικαιότερη και πιο ανθρώπινη κοινωνία».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 10 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφίαΑναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top