Νεκρή ανασύρθηκε τουρίστρια σε παραλία της Λάρνακας

Νεκρή ανασύρθηκε τουρίστρια σε παραλία της Λάρνακας

Νεκρή ανασύρθηκε 81χρονη τουρίστρια από παραλία της Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Παγκύπρια Επιτροπή Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών, γύρω στις 11:30 περίπου σήμερα το πρωί οι ναυαγοσώστες ανταποκρίθηκαν σε νέο περιστατικό στην παραλία Χρυσόψαρο της επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, καλέστηκαν από λουόμενους να βοηθήσουν αλλοδαπή ηλικιωμένη γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της στην θάλασσα σε απόσταση 300 μέτρων περίπου από τον ναυαγοσωστικό πύργο.

Οι ναυαγοσώστες μπήκαν στο νερό, ρυμούλκησαν το θύμα στην στεριά όπου της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ενώ έγινε και χρήση απινιδωτή.

Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού κλήθηκε ασθενοφόρο για την άμεση μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE