Ενας θάνατος και 88 κρούσματα την Παρασκευή στα κατεχόμενα

Ενας θάνατος και 88 κρούσματα την Παρασκευή στα κατεχόμενα

Ενας θάνατος εντοπίστηκαν σήμερα 88 περιστατικά, τα 51 εγχώρια, από 17.213 τεστ, ενώ 176 άτομα πήραν εξιτήριο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, τρία άτομα που ήρθαν από το εξωτερικό εντοπίστηκαν θετικά ενώ 34 ήταν επαφές θετικών περιστατικών. Πενήντα τέσσερα περιστατικά θεωρούνται κρούσματα στην κοινότητα.

Από τα σημερινά περιστατικά, 15 εντοπίστηκαν στην Λευκωσία, 16 στην Κερύνεια, 14 στην Αμμόχωστο, 5 στο Τρίκωμο, 2 στην Μόρφου.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει 2.675.807 τεστ και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων είναι 18.571. Σε θεραπεία και υπό παρακολούθηση βρίσκονται 1579 άτομα, τα 71 στο νοσοκομείο πανδημίας, οι 7 στην εντατική. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της νόσου Covid 19 είναι 74.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE