ΛΑΡΝΑΚΑ: Έχασε τη ζωή του ο 61χρονος Κυριάκος απο κορωνοϊο - 'Πάλεψες αλλά δεν τα κατάφερες'

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έχασε τη ζωή του ο 61χρονος Κυριάκος απο κορωνοϊο -  'Πάλεψες αλλά δεν τα κατάφερες'

Πένθος στη Λάρνακα για το χαμό του Κυριάκου Ασπρομάλλη.

Ο 61χρόνος βρέθηκε θετικός γύρω στις 6 Σεπτεμβρίου , ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Νοσηλεύτηκε στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσιας άφησε γύρω στις δέκα και τριάντα το βράδυ της Παρασκευής.

Φίλοι συγγενείς γέμισαν το προφίλ του στα social media με μηνύματα θλίψης και πόνου.

Ο Κυριάκος Ασπρομάλλης καταλείπει σύζυγό, δύο γιους εκ των οποίων ο ένας ανήλικος και εγγόνια.

 

Ο Κυριάκος Ασπρομάλλης διετέλεσε στέλεχος της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λάρνακας και της ΠΕΟ και διακρινόταν για την μεγάλη του αγάπη στη Νέα Σαλαμίνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE