Τι κι αν είναι μέσα του Σεπτέμβρη; - Το καλοκαίρι για Τσουρούλη και Γιολίτη δεν έχει τελειωμό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι κι αν είναι μέσα του Σεπτέμβρη; - Το καλοκαίρι για Τσουρούλη και Γιολίτη δεν έχει τελειωμό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι κι αν έχουμε μέσα του Σεπτέμβρη και ο καιρός ξεκίνησε σιγά σιγά να αλλάζει;

Αυτό είναι κάτι που δεν αποτελεί εμπόδιο για τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Χρύσανθο Τσουρούλη, και την πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη.

Με ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές χαλάρωσης που θυμίζουν καλοκαίρι.

Η Έμιλυ Γιολίτη έγραψε χαρακτηριστικά πως δεν έχει τελειώσει αναφερόμενη στο καλοκαίρι και στις διακοπές ενώ τον Χρύσανθο Τσουρούλη τον βλέπουμε να κάνει τη γυμναστική του δίπλα στα κύματα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE