Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα - 'Πιάστηκαν' να κλέβουν οικοδομικά υλικά

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα - 'Πιάστηκαν' να κλέβουν οικοδομικά υλικά

Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν στην επαρχία Πάφου να κλέβουν οικοδομικά υλικά από ανεγειρόμενη οικοδομή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 00:45 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή πλησίον ξενοδοχείου στην Χλώρακα υπήρχαν δύο πρόσωπα.

Στο μέρος μετέβησαν περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, μέλη των οποίων εντόπισαν δύο πρόσωπα να έχουν στην κατοχή τους από έναν άσπρο πλαστικό κουβά ο οποίος περιείχε οικοδομικά υλικά και να τους τοποθετούν εντός του οχήματος τους, το οποίο ήταν σταθμευμένο πλησίον της οικοδομής.

Τα δύο πρόσωπα ηλικίας, 23 και 35 ετών, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδίκημα και μεταφέρθηκαν στην ΑΔΕ Πάφου όπου παραδέχτηκαν τη διάπραξη της κλοπής και τέθηκαν υπό κράτηση.

Εναντίον των δύο προσώπων διερευνώνται τα αυτόφωρα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής περιουσίας και παράνομης αξιόποινης εισόδου.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE