Αφήνει πίσω του τη σύζυγο και το τρίχρονο κοριτσάκι του ο 30χρονος Παναγιώτης που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αφήνει πίσω του τη σύζυγο και το τρίχρονο κοριτσάκι του ο 30χρονος Παναγιώτης που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τρίτο θανατηφόρο σε διάστημα 20 ημερων σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 30χρονος, δεν έφερε τη ζώνη ασφαλείας του κάτι που πολύ πιθανόν να του έσωζε τη ζωή. 

Ο 30χρονος Παναγιώτης Ευαγγέλου, 30 χρόνων, από το Αυγόρου, δυστυχώς καταλείπει σύζυγο κι ένα τρίχρονο κοριτσάκι. Ο

Υπενθυμίζουμε ότι το νέο θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 7:00π.μ, όπου σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 30χρονος σε κάποιο σημείο του δρόμου, κοντά στο Φρέναρος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρεξέκλινε της πορείας του και εισήλθε σε περιφραγμένο περιβόλι, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 30χρονος απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου εισήχθη στο χειρουργείο, αλλά λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Αυτό είναι το έκτο θανατηφόρο δυστύχημα που συμβαίνει στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου μέσα το 2021, ενώ από τις 31 του περασμένου Αυγούστου μέχρι και σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου, σημειώθηκαν τρία δυστυχήματα στην επαρχία με θύματα νέους ανθρώπους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.