ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη: «Γύρισα πλευρά για να μην δω την εικόνα μου» - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη: «Γύρισα πλευρά για να μην δω την εικόνα μου» - ΒΙΝΤΕΟ

 

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της «Super Κατερίνα», παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία πριν από περίπου ενάμιση χρόνο δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από μία άλλη γυναίκα, με αποτέλεσμα από τότε να διανύει τον δικό της Γολγοθά.

Η άτυχη κοπέλα άνοιξε την καρδιά της στην παρουσιάστρια, η οποία μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό το παρασκήνιο της κουβέντας, πώς την δέχτηκε η Ιωάννα στο σπίτι της Αννίτας Ναθαναήλ και τι σκεφτόταν πριν από τη συναντήση τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε ότι είχε μπει σε σκέψεις για το πώς θα ντυθεί έτσι ώστε να μη της δημιουργήσει περίεργα συναισθήματα, ωστόσο αυτό που τη συγκλόνισε ήταν οι κινήσεις της Ιωάννας να της φτιάξει τα μαλλιά όταν εκείνα ήταν χαλάσει για να φαίνεται όμορφη.«Είναι μια ομαδική δουλειά και δεν το βλέπω ότι καρπώνομαι τίποτα. Δεν το είδα σαν επαγγελματική επιτυχία, ήθελα να γνωρίσω την Ιωάννα. Με βοήθησε πολύ η Σόνια Καζόνι στο να μιλήσει στην Ιωάννα. Όταν πήγα εκεί μου είπε ότι με παρακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Μη βάζετε τίτλους, δεν υπάρχει ψυχαγωγία ή ενημέρωση. Είναι μια αληθινή κουβέντα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω μιλήσει και με τη Σόνια πάρα πολύ αυτόν τον καιρό και θέλω να την ευχαριστήσω για τη γλυκιά επαφή που έχουμε και την ανθρώπινη, όλο αυτό το διάστημα. Πάντα με ρωτάει αν χρειάζομαι κάτι και ήταν η αφορμή για να έρθουμε σε επαφή και να κάνουμε αυτή τη συζήτηση», δήλωσε αρχικά και απάντησε για την απουσία της κατηγορούμενης την πρώτη μέρα της δίκης:

«Από την αρχή που έχει συμβεί η επίθεση από την πρώτη μέρα, ήταν το μεγαλύτερο ερωτηματικό το γιατί. Γιατί κάποιος να μου κανει αυτό το κάκό. Ήταν μεγάλη απογοήτευση για εμένα και προσβολή. Αλλά μαζί με έμένα έχουν ταλαιπρηθεί πολλοί ανθρωποι. Έχει ταλαιπωηθει η οικογένεια μου. Οι συνέπειες της επίθεσης είχαν αντίκτυπο και στην οικγένειά μου και στους φίλους μου. Ακόμα και στην εργασία μου. Ενώ όλοι ήμασταν εκεί, εκείνη επέλεξε να μην έρθει.

Δεν γνωρίζω αν θα παρευρεθεί στις 30 Σεπτεμβρίου. Όλη η συμπεριφορά της, που όλοι μας έχουμε δει απο την αρχή της ιστορίας, είναι αυτή και δεν την έχει αλλάξει. Έχει μια στάση που δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας. Να έχει κατανοήσει τι έχει κάνει ή πόσο σοβαρό είναι. Διατηρεί μια στάση και μια απόσταση, σαν να μη την αφορά».

Η Ιωάννα μίλησε για την απόφασή της να δώσει το «παρών» στο δικαστήριο: «Οι περισσότεροι από τους δικούς μου ανθρώπους φοβήθηκαν αν μπορώ να το αντέξω και να το κάνω. Για εμένα ήταν μονόδρομος, γιατί θεωρώ ότι το οφείλω στον εαυτό μου και θα με βοηθήσω, το ότι βρίσκομαι εκεί και να καταλάβω και να ξεπεράσω σιγά σιγά όλο αυτό το σοκ που έχω υποστεί και να προχωρήσω παρακάτω. Ψυχολογικά, ενώ με επιβαρύνει, είναι ένας τρόπος που θα με βοηθήσει πιστεύω να προχωρήσεω».

«Έτσι κι αλλιώς ήταν για εμένα δύσκολο, είμαι πολλούς μήνες στην απομόνωση και μακριά από τον κόσμο. Ειδικά όταν ξέρω ότι τα βλέματα είναι στραμμένα πάνω μου και ότι όλοι με κοιτάνε. Με σόκαρε ως ένα βαθμό δεν με τρόμαξε. Το ήξερα ότι θα συμβεί, το καταλαβαίνω και προσπάθησα να το διαχειριστώ με ψυχραιμία. Είχα τη διάθεση να μιλήσω γιατί ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει να πω μια κουβέντα. Δεν κατάφερα να το κάνω κατά την είσοδό μου, αλλά όφειλα να τοποθετηθώ την ώρα που τελείωσε η δίκη».

Για το γεγονός ότι ο κ.Κεχαγιόγλου, συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να της μιλήσει: «Δέχτηκα, μου εξέφρασε τη συμπαράστασή του και απλά προσπάθησε να μου εξηγήσει ότι είναι άλλος ο ρόλςο του συνηγόρου και άλλος του ανθρωπου που καταλαβαίνει τον πόνο μου. Του είπα ότι το καταλαβαίνω και ότι δεν υπάρχει παρεξήγηση».

Για τις συνομιλίες της δράστιδος με κάποιες κυρίες που έδειχναν την εμμονή μαζί της: «Έχω ακούσει αναγκαστικά κάποια από αυτά. Είμαι άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με αυτά, έχω πιο τετράγωνη λογική και δεν είμαι εμμονική».

Αν η κατηγορούμενη εμφανιστεί στη δίκη τι θα της πεις;

«Θα είμαι σε κάθε δικάσιμο. Το οφείλω και στον εαυτό μου και στους ανθρώπους μου. Θα ήθελα να είναι εκεί. Λυπάμαι που δεν βρίσκει το θάρρος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών της και να αναλάβει τις ευθύνες της. Με αυτή τη συμπεριφορά μόνο τη θέση της επιβαρύνει. Αποδεικνύει ξανά και ξανά το ότι είναι αμετανόητη».

Για τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram μετά τα χειρουργεία: «Όλο αυτό το διάστημα δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο. Συνέχεια με ρωτάνε πώς είναι η υγεία μου, για τον πόνο. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να εξηγήσω, όμως επειδή ο καθένας μας δεν έχει ιατρικές γνώσεις, δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει να πέφτει πάνω σου καυστικό υγρό. Δεν καταλαβαίνει ότι έχω εγκαύματα που μου τα καθάρισαν. Υπάρχει εντύπωση ότι έχω τραυματιστεί και σε λίγο καιρό θα είμαι καλά. Στην προσπάθειά μου να εξηγήσω τη ζημιά και το εύρος της και ότι δεν διορθώνεται, αποφάσισα με την εικόνα να δώσω να καταλάβουν πόση ζημιά έχει γίνει».

Πώς ένιωσες όταν είδες τις φωτογραφίες μετά τα πρώτα χειρουργεία:«Ήταν τόσες πολλές οι σκέψεις μου και τα συναισθήματά μου. Αρχικά πριν δω τις φωτογραφίες μου είχα ρωτήσει τη γιατρό μου να μου εξηγήσει τι μου εχει συμβεί και πώς θα αποκατασταθεί η βλάβη πάνω μου. Προσπάθησε να μου εξηγήσει αλλά όταν είδα τις φωτογραφίες κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να μου εξηγήσει το μέγεθος και το βάρος της ζημιάς και την προσπάθεια που έκαναν για να πετύχουν όλα τα μοσχεύματα. Το δεύτερο είναι ότι αυτές τις εικόνες η μητέρα μου έπρεπει να βρίσκει το θάρρος να τις αντιμετωπίζει κάθε μέρα. Έπρεπε να βρίσκει το κουράγιο να φέρεται φυσιολογικά μπροστά μου, να μη δείχνει τον πόνο της και να με κάνει να αισθάνομαι ήρεμη και ότι όλα θα πάνε καλά. Το τρίτο είναι ότι κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο. Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που σώθηκα και δυστυχώς είναι ένας τρόπος να συνειδητοποιώ κάθε φορά που τις βλέπω, ότι δεν θα μπορέσω να είμαι ξανά όπως ήμουν».

Πότε είδες τον εαυτό σου για πρώτη φορά;

«Πριν βγω από το νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας δεν είχα δει καθόλου την εικόνα μου, ούτε το πρόσωπό μου, ούτε τα χέρια μου και το σώμα μου. Στις αλλαγές γυρνούσα το κεφάλι μου. Όσο πλησίαζεη η ώρα του εξιτηρίου, οι ψυχίατροι και οι ψυχολόγοι με πίεζαν να κάνω την κίνηση να δω τον εαυτό μου. Εγώ δεν ήμουν έτοιμη, όμως ήταν ένα βήμα που έπρεπε να κάνω πριν φύγω από την ασφάλεια του νοσοκομείου. με βοήθησε η γιατρός μου, μου έδειξε κάποιες πρώτες φωτογραφίες και μετά το έκανα μαζί της. Έγινε σταδιακά και προσεκτικά. Ήταν πάρα πολυ δύσκολο. Δεν μπορεί να προετοιμαστεί κανείς για αυτό. Εμένα μου πήρε πολύ καιρό να αντιληφθώ την εικόνα μου. Έψαχνα να βρω τον εαυτό μου πάνω από την εικόνα. Μου πήρε πολύ καιρό να αντιληφθω ότι δεν θα ξαναδώ την εικόνα μου όπως την ήξερα».

«Η γιατρός μου μου είχε πει ότι ο σωματικός πόνος ξεχνιέται, ο ψυχικός δεν ξεπερνιέται. Είναι και ήταν αφόρητοι οι πόνοι κάθε φορά που πρέπει να κάνω μια θεραπεία ή κάποιο χειρουργείο. Είχα περάσει πολύ δύσκολη περίοδο στο νοσοκομείο, αμέτρητες φορές λύγισα. Όταν ήταν να μου πάρουν αίμα, επειδή δεν έχω φλέβες στα χέρια ήταν το χειρότερό μου. Ακόμα με τρομάζει όταν πρέπει να το κάνω. Το δεύτερο που θυμάμαι είναι στα πρώτα χειρουργεία. Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με κανέναν, να μιλήσω. Δεν ήθελα να μάθω λεπτομέρειες. Προσπαθούσα να μου δώσω κουράγιο λέγοντάς μου ότι δεν έχει τίποτα να φοβάσαι, γιατί το χειρότερο είναι να πεθάνεις, το οποίο είναι το ίδιο για εσένα. Εξίσωνα τον κίνδυνο του χειρουργείου που είναι ο θάνατος με την κατάσταση που βρισκόμουν. Σκεφτόμουν ότι μόνο καλό μπορεί να σου κάνει το χειρουργείο. Είναι το ίδιο σαν να έχεις πεθάνει οπότε μη φοβάσαι».«Δεν ενόχλησαν κανέναν από τους δύο»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τον 40χρονο που φαίνεται ότι ήταν ο λόγος που η κατηγορούμενη προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη, αλλά και για την ίδια τη βιτριολίστρια.

«Το στήριγμά μου είναι η μαμά μου. Τις πρώτες μέρες θυμάμαι πόνο και απελπισία. Εκείνη ήταν εκεί με πήρε αγκαλιά και μου είπε να μη φοβάμαι και θα πάνε όλα καλά. Στηρίχθηκα πάνω στη δύναμή της μαμάς μου για να βρω τη δύναμη να το αντιμετωπίσω όλο αυτό», είπε συγκινημένη και συνέχισε για την ημέρα της επίθεσης και αν είχε κάποια κακό προαίσθημα:

«Δεν είχα την παραμικρή αίσθηση ότι κάκο κακό θα συμβεί. Σηκώθηκα μια όμομορφη μέρα, ετοιμάστηκα και μπήκα στο αμάξι για να παώ στη δουλειά μου».

«Αυτό που δεν έχει γίνει κατανοητό είναι ότι η ποσότητα ήταν τόσο πολύ μεγάλη που οι τραυματισμοί μου είναι σε όλο τον κορμό, στα χέρια, στο πρόσωπο και στον λαιμό μου. Και τα πόδια είναι τραυματισμένα γιατί από εκεί πήραν δέρμα για να καλύψουν τα υπόλοιπα τραύματα. Ανέπαφη είμαι από τις γάμπες και κάτω. Είμαι στη 2η φάση της αποκατάστασης. Γιαν να μπορώ να είμαι στη ζωή και να είμαι λειτουργική στο μεγαλύτερο μέρος. Αυτή τη στιγμή ξεκουράζεται ο οργανισμός μου, επιβάλλεται να κάνω καθημερινές θεραπείες και περιποιήσεις των μοσχευμάτων με ειδικές κρέμες και μασάζ θεραπευτικά. Αν τα μοσχεύμτα δεν τα περιποιηθώ θα χάσουν την όψη τους. Θα σκληρύνουν και μπορεί να χρειαστεί να τα αντικαταστήσω. Μέχρι να πάω στη δεύτερη φάση που θα κάνω πάλι χειρουργεία για όσα σημεία δεν έχουν πάει καλά».

Για τον ρόλο της μάσκας: «Πιέζει όχι για να κρύψει την όψη μου. Με πιέζει για τις ουλές για να μπορέσει το δέρμα να τοποθετηθεί σωστά και να σταθεροποιηθεί. Πλέον με ενδιαφέρει να ξέρω σε ποια κατάσταση είμαι και τι επιλογές έχω. Η γιατρός μου μου έχει εξηγήσει τους κινδύνους, τι μπορεί να μην πάει καλά, που μπορεί να πρέπει να επαναλάβω κάποια χειρουργεία».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Γιασ τον 40χρονο και τη δήλωση που αφήνει υπονοούμενα: «Καλό θα είναι να εξετάζουμε αυτά που δηλώνουμε. Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να ελέγχουμε τη βαρύτητα του λόγου μας. Θα ήθελα να έρθει στο δικαστήριο και να πει την αλήθεια. Αυτά που ξέρει, τα γεγονότα για να βοηθήσει να διαλευκανθεί η υπόθεση. Δεν τον ήξερα. Δεν ξέρω πώς είναι η φωνή του, η όψη του. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, δεν είχα καμία σχέση μαζί του. Δεν υπήρχε ερωτική αντιζηλία γιατί δεν είχα καμία σχέση μαζί του. Εκτός απότη συνομιλία μας στο Facebook, δεν υπήρχε καμία άλλη επαφή. Δεν τον έχω συναντήση ποτέ».

«Δεν έχει κάνει καμία κίνηση να επικοινωνήσει μαζί μου ούτε εκείνος, ούτε η πλευρά του. Εγώ δεν ενόχλησα κανέναν από τους δυο τους. Όλα τα μηνύματα που έχουν δει το φως ήρθαν από τις δύο πλευρές προς εμένα. Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Προσπάθησα να είμαι ευγενική και με τους δύο. Ήμουν ειλικρινής και δεν καταβα ποτέ αν είναι αυτός ο λόγος που έχω μπλέξει σε αυτή την ιστορία. Προσπαθούσα να βοηθήσω, εκείνη ήξερε ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με εκείνος, με παρακολουθούσε, της το είπα.

Εκείνη την έβλεπα μια εποχή μια φορά τον χρόνο, ή στα δύο χρόνια σε κάποιο φιλικό σπίτι, σε μια γιορτή που μαζευόμασταν όλοι μαζί και εκεί ανταλλάζαμε καμιά κουβέντα. Ούτε βγαίναμε, ούτε ήμασταν φίλες, ήταν μια τυπική κοινωνική συναναστροφή».

Όσον αφορά στην εξαίρεση των γυναικών ενόρκων: «Είναι δικαίωμα του συνήγορου με βάση τον νόμο. Η δικαιοσύνη δεν είναι θέμα φύλου. Δεν έχει να κάνει με άντρες ή γυναίκες. Ως γυναίκα και όχι ως θύμα νιώθω ότι έχει στοιχεία σεξισμού και ρατσιμού, όμως θεωρώ ότι έχει αγγίξει όλο τον κόσμο η υπόθεση και πιστεύω ότι οι ένορκοι θα κάνουν σωστά το έργο τους».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Για το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός: «Με έχουν ενημερώσει ότι η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργού. Φυσικά και με τρομάζει ότι μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Κάθε φορά που ακούω παρόμοιο περιστατικό ξαναζώ όλο τον πόνο από την αρχή. Θα πρέπει η Πολιτεία να κάβει μέτρα για να κατασταλούν οι πράξεις μιμητισμού. Υπάρχουν άνθρωποι, που παρόλο που έχουμε εξηγήσει πόσο αποτρόπαιο είναι αυτό το έγκλημα, πόσο πόνο και δυστυχία προκαλεί, το έχουν ως έμπνευση αντί να λειτουργήσει κατασταλτικά».

Η Ιωάννα αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε επαφή μαζί της η κ. Κούνεβα. «Μου έχουν μιλήσει πάρα πολλοί άνθρωποι με αντίστοιχα προβλήματα από όλον τον κόσμο. Έχω μιλήσει προσωπικά με την κ. Κούνεβα και θέλω να την ευχαριστήσω γιατί με δική της πρωτοβουλία ήρθε σε επαφήμαζί μου. Συναντηθήκαμε, ήταν γλυκιά, με συμβούλευσε, μου εξήγησε πολλά πράγματα, μου μίλησε για τον δικο της Γολγοθά, μου έχει σταθεί».

Για την ποινή και το γεγονός ότι η κατηγορούμενη μπορεί να αποφυλακιστεί πολύ νωρίτερα από ότι εκεί θα καταφέρει να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της: «Είναι πολύ σοκαριστικό για εμένα, που χρειάζομαι σύμφωνα με τους γιατρούς μια δεκαετία πόνου και ταλαιπωρίας για να αποκαταστήσω ως ένα βαθμό τη βλάβη στην υγεία μου, να ξέρω ότι η δράστης θα αποφυλακιστεί πολύ νωρίτερα. Αυτό που με τρομάζει ακόμα περισσότερο είναι ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν ξέρω αν τελικά θα έχει κατανοήσει το κακό που έχει προκαλέσει και αν θα έχει μετανιώσει. Η συμπεριφορά της και η στάση της αυτό μου δείχνει να καταλάβω. Δεν έχει επικοινωνήσει κανείς από την οικογένειά της μαζί μου».Η τιμωρία και η αποζημίωση
«Από μικρή καταλάβαινω ότι η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι κάτι στο οποίο μπορεί ένας άνθρωπος να ποντάρει για όλη του τη ζωή. Υπάρχουν αξίες. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που πόνταρα μόνο σε αυτό, το έχει δείξει και ο πρότερος βίος μου. Προσπαθούσα να καλλιεργήσω τις αξίες μου και τη συναίσθησή μου και τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους. Ήρθαν στην Αθήνα από την επαρχεία πολύ μικρή και από τα φοιτητικά μου χρόνια εργαζόμουν πολύ σκληρά. Έχω κάνει και δύο και τρεις δουλειές για να βιοποριστώ και να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Είχα μια ζωή μετις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε σπίτι και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να επιτύχω».

Όσον αφορά στην Αννίτα Ναθαναήλ και τη βοήθεια που της έχει προσφέρει. «Με προσέγγισε σε μια πολύ δύσκολη φάση. Είχα βγει από το νοσοκομείο και δεν είχα τρόπους και λόγους να σηκωθώ απότο κρεβάτι μου και να αντιμετωπίσω τη δύσκολη πραγματικότητα. Με έχει βάλει στη ζωή της, για εμένα είναι πρότυπο, με έχει προσεγγίσει με τέτοια ανιδιοτελεια και τόση τρυφερότητα, στοργικότητα και αγάπη, μου έχει προσφέρει πάρα πολλά σε ένα πολύ συντομο χρονικό διάστημα. Προσπαθεί να βοηθήσει τους πάντες. Τη θαυμάζω και προσπαθώ πάντα να πλησιάσω λίγο στα παπούτσια της και δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα της το ξεπληρώσω όλο αυτό που μου έχει προσφέρει».

Για την τιμωρία που θέλει να επιβληθεί στην κατηγορούμενη: «Προσπαθώ να διοχετεύω όλη μου την ενέργεια και όλα μου τα συναισθήματα στο να μπορέσω εγώ, όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο γρήγορα να επανέλθω στη ζωή. Εννοείται ότι υπάρχουν στιγμές που με κυριεύει ο θυμός ειδικά σε στιγμές μεγάλου πόνου. Όμως θέλω να ζητήσω να τιμωρηθεί όπως της αξίζει και όπως κρίνει το δικαστήριο».Για το αν θα απαιτήσει αποζημίωση: «Δεν είναι προτεραιότητά μου αυτό. Είμαστε στη διαδικασία της δίκης για το ποινικό κομμάτι. Όλο το βάρος και η προσοχή μου είναι στη δίκη. Στην απόδοση της δικαιοσύνης και της υγείας μου».

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Το να ηρεμήσετε είναι πιο εύκολο στα λόγια - Ο ανάδρομος Ερμής του Νοεμβρίου φέρνει δράματα σε αυτά τα ζώδια

• Netflix: Το top5 των ταινιών και σειρών που προτιμούν οι Κύπριοι τον Νοέμβριο – Βαθμολογίες και trailer

• Επεισοδιακή καταδίωξη στους δρόμους της Λευκωσίας – Περιπολικό συγκρούστηκε με όχημα καταζητούμενου για υπόθεση απαγωγής

• Κλάδος σκυροδέματος: Πιο αποφασιστική κυβερνητική διαμεσολάβηση ζητούν οι εργαζόμενοι

• Παγκύπριας κλίμακας επιχείρηση της Αστυνομίας για παράνομους μετανάστες - Χειροπέδες σε 24 πρόσωπα - Προχωρούν οι διαδικασίες για επαναπατρισμό τους

• Παγκόσμιος συναγερμός: Αποκολλήθηκε μέρος του Ήλιου - Τι σημαίνει αυτό για τον πλανήτη μας



Αναστασιάδης-Χριστοδουλίδης: Από την «πατρική» στοργή, στον... «πατρικό» θυμό

Αναστασιάδης-Χριστοδουλίδης: Από την «πατρική» στοργή, στον... «πατρικό» θυμό

Όταν στις 28 Φεβρουαρίου του 2023 ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέβαινε τον λόφο του προεδρικού με τη σύζυγο και τα παιδιά του, για την τελετή παράδοσης – παραλαβής της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Νίκο Αναστασιάδη, το κλίμα ήταν άκρως οικογενειακό, με τον Νίκο Αναστασιάδη να βλέπει τον <διάδοχό> του με ύφος περήφανου πατέρα. Ο Νίκος Αναστασιάδης μάλιστα, αποκαλούσε τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, <Νίκο μου>.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top