ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων για τη Δευτέρα (20/9) - Απεβίωσε ένα πρόσωπο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων για τη Δευτέρα (20/9) - Απεβίωσε ένα πρόσωπο

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου 2021:

Ένα άτομο απεβίωσε από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 548.


93 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 40 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 76,35% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.


8 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

156 (ποσοστό θετικότητας: 0,24%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 119,113.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE