Τμήμα Αλιείας: Ανακριβές το δημοσίευμα για νέο ξενικό είδος ψαριού

Τμήμα Αλιείας: Ανακριβές το δημοσίευμα για νέο ξενικό είδος ψαριού

Αναφορικά με δημοσίευμα που κυκλοφορεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με την άφιξη νέου ξενικού είδους ψαριού στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου (βατραχόψαρο), το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών (ΤΑΘΕ) του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος διευκρινίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.


Σημειώνει ότι η σχετική αναφορά, πιθανόν να οφείλεται σε λανθασμένη μετάφραση πρόσφατου άρθρου της αγγλικής εφημερίδας The Telegraph για το είδος λαγοκέφαλος (silver cheeked toad fish), με συνεπακόλουθο και την επισύναψη παραπλανητικών φωτογραφιών.

Προστίθεται ότι το ξενικό είδος λαγοκέφαλος έχει καταγραφεί στα νερά της Κύπρου από το 2006. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE