Συνελήφθη γιατρός για εικονικό εμβολιασμό στην Ελλάδα - Την έπιασαν επ' αυτοφώρω - ΒΙΝΤΕΟ

Συνελήφθη γιατρός για εικονικό εμβολιασμό στην Ελλάδα - Την έπιασαν επ' αυτοφώρω - ΒΙΝΤΕΟ

Επ’ αυτοφώρω πιάστηκε μια 75χρονη γιατρός-πλαστικός χειρουργός που, μαζί με τη γραμματέα της, μετέβησαν στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας και σε συνεννόηση με μια νοσοκόμα προχώρησαν σε εικονικό εμβολιασμό.

Η γιατρός δεν ήθελε να εμβολιαστεί, όμως ήθελε το πιστοποιητικό προκειμένου να μπαίνει στα χειρουργεία. Γι' αυτό και, σε συνεννόηση με τη νοσοκόμα, επισκέφθηκε χθες στις 11 το πρωί τον συγκεκριμένο εμβολιαστικο χώρο. Όμως, αντί να δεχθεί το εμβόλιο, προχώρησε σε εικονικό εμβολιασμό, καταστρέφοντας ουσιαστικά τη δόση.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Βέβαια, η αντιεμβολιάστρια γιατρός ήταν άτυχη, καθως τα «λαγωνικά» της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, που είχαν την πληροφορία, καλωδίωσαν τον χώρο και μετά τον εικονικό εμβολιασμό, της πέρασαν χειροπέδες. Απ' ό,τι φαίνεται η γιατρός δεν πλήρωσε για να πάρει το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού, καθώς φέρεται να ειχε συνεργασία με τη συγκεκριμένη νοσηλεύτρια.

Οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Δείτε τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΕΛΑΣ για την υπόθεση:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE