Πήγε με πλαστά χαρτονομίσματα των 200 ευρώ - Έκκληση στους πολίτες για προσοχή στις συναλλαγές τους

Πήγε με πλαστά χαρτονομίσματα των 200 ευρώ - Έκκληση στους πολίτες για προσοχή στις συναλλαγές τους

Υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών χαρτονομισμάτων διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Βοηθό αστυνομικό διευθυντής Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, καταγγέλθηκε από υπάλληλο τράπεζας ότι κατά την είσπραξη χρηματικού ποσού από παραλιακό ξενοδοχείο εντοπίστηκαν δύο χαρτονομίσματα των 200 ευρώ, το καθένα, για τα οποία υπάρχει ισχυρή υπόνοια ότι είναι πλαστά.

Ακολούθως, όπως είπε, αυτά παρελήφθησαν από την Αστυνομία και θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Προκαταρκτικά φαίνεται ότι δεν γίνονταν αποδεκτά από την μηχανή καταμέτρησης χαρτονομισμάτων. 

Εξάλλου ο κ. Ιωάννου απηύθυνε έκκληση στο κοινό, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό κατά τις συναλλαγές του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE