Στα 66 ανήλθαν τα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ώρο

Στα 66 ανήλθαν τα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ώρο

Στα 66 ανήλθαν τα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ώρο τα οποία προέκυψαν από 21.789 εργαστηριακές εξετάσεις, σύμφωνα με την ενημέρωση από το «υπουργείο υγείας».


Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, τα δύο θετικά περιστατικά προέρχονται από το εξωτερικό, τα 12 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 52 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.

Τα 22 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα πέντε στην Κερύνεια, τα 20 στην Αμμόχωστο και ακόμη πέντε στο Τρίκωμο.

Στα κατεχόμενα ο αριθμός των μολύνσεων από την αρχή της πανδημίας έφτασε τις 19.104 ενώ οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο Covid – 19 ανέρχονται σε 77.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE