Πολίτες ξεσηκώθηκαν εναντίον της Αστυνομίας για καταζητούμενο – «Είσαστε η ντροπή της Κύπρου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολίτες ξεσηκώθηκαν εναντίον της Αστυνομίας για καταζητούμενο – «Είσαστε η ντροπή της Κύπρου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μία ανάρτηση που απεικόνιζε καταζητούμενο πρόσωπο από την Αστυνομία Κύπρου, ήταν αρκετή για να προκαλέσει πανικό από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ανάρτηση αναφέρεται σε ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος φέρεται να έκλεψε από αρτοποιείο, με τις φωτογραφίες να τον απεικονίζουν την ώρα εισόδου του στον φούρνο και την ώρα που απομακρύνεται από το σημείο.

Οι χρήστες ωστόσο αντέδρασαν θεωρώντας ότι ο ηλικιωμένος άνδρας έκλεψε ψωμί επειδή πεινούσε, με τα σχόλια να γίνονται επικριτικά εναντίον της Αστυνομίας Κύπρου.

Αυτί είχε ως αποτέλεσμα η Αστυνομία να προχωρήσει σε σχόλιο-απάντηση προς τους πολίτες διευκρινίζοντας ότι ο καταζητούμενος δεν έκλεψε ψωμί, αλλά έκλεψε προσωπική περιουσία από πολίτη, ο οποίος προχώρησε και στην καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE