Γυναίκα απεβίωσε στην Εντατική από κορωνοϊό - Στους 551 συνολικά οι νεκροί από τον ιό στην Κύπρο

Γυναίκα απεβίωσε στην Εντατική από κορωνοϊό - Στους 551 συνολικά οι νεκροί από τον ιό στην Κύπρο

Στην καθιερωμένη ανακοίνωση των θετικών κρουσμάτων με Covid- 19 προχώρησε σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου το Υπουργείο Υγείας. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, χθες 24 Σεπτεμβρίου γυναίκα 88 ετών απεβίωσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 551, εκ των οποίων οι 350 άντρες (64%), και οι 201 γυναίκες (36%).

Σημειώνεται ότι ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 76,3 έτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνήσει την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνήσει την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE