Αλλάζει από σήμερα το ηλικιακό όριο για την τρίτη δόση - Όλες οι πληροφορίες

Αλλάζει από σήμερα το ηλικιακό όριο για την τρίτη δόση - Όλες οι πληροφορίες

Αλλάζει από σήμερα το ηλικιακό όριο για τη χορήγηση τρίτης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοιού.

Συγκεκριμένα, δικαίωμα για εμβολιασμό έχουν από σήμερα τα άτομα ηλικίας 83 ετών και άνω, στα κέντρα εμβολιασμού ελεύθερης προσέλευσης. 

Όλοι οι πολίτες θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίζουν έγγραφο ταυτοποίησης (Ταυτότητα, Διαβατήριο, Δελτίο Εγγραφής Αλλοδαπού, κτλ), καθώς και την κάρτα εμβολιασμού τους. Για την ενισχυτική δόση χορηγείται εμβόλιο τεχνολογίας mRNA, ανεξαρτήτως του εμβολίου που χορηγήθηκε αρχικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE