ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ματσάκης: Εμβολιάζεται την ερχόμενη Τετάρτη – «Ο κίνδυνος να πεθάνεις από MRNA εμβόλιο είναι μικρότερος από το κίνδυνο να σε πατήσει αυτοκίνητο»

Ματσάκης: Εμβολιάζεται την ερχόμενη Τετάρτη – «Ο κίνδυνος να πεθάνεις από MRNA εμβόλιο είναι μικρότερος από το κίνδυνο να σε πατήσει αυτοκίνητο»

Αλλαγή στάσης απέναντι στα εμβόλια φαίνεται να έχει ο ιατροδικαστής, Μάριος Ματσάκης.

Την ερχόμενη Τετάρτη, στο εμβολιαστικό κέντρο της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία, θα λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του covid-19.

Ο ιατροδικαστής, Μάριος Ματσάκης, μίλησε στον ALPHA, στην εκπομπή "Alpha Ενημέρωση", σχολιάζοντας την αλλαγή στάσης του προς τα εμβόλια, ενώ έστειλε και τα δικά του μηνύματα σε όλους αυτούς, που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη της πανδημίας και του κορωνοϊού.

"Είναι καλύτερα για μένα να βάλεις το εμβόλιο, διότι προστατεύεσαι σε ένα βαθμό", είπε ο κύριος Ματσάκης.

Ταυτόχρονα επισήμανε πως εξακολουθεί να έχει τις αμφιβολίες του όσο αφορά την αποτελεσματικότητα των DNA εμβολίων.

«Ο κίνδυνος να πεθάνεις από MRNA εμβόλιο είναι μικρότερος από το κίνδυνο να σε πατήσει αυτοκίνητο, διασταυρώνοντας το δρόμο έξω από το σπίτι σου. O κίνδυνος να πεθάνεις σε αεροπορικό δυστύχημα είναι μεγαλύτερος από το κίνδυνο να πεθάνεις από παρενέργειες του εμβολίου», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Έχοντας δει τις παρενέργειες, έχοντας δει την αποτελεσματικότητα, τώρα μπορώ εγώ ο Μάριος ο Ματσάκης, να πάρω την απόφαση μου, γνωρίζοντας πλέον τα δεδομένα και έχοντας υπόψιν μου τη μετάλλαξη δέλτα που άλλαξε όλα τα δεδομένα…Εάν με είχαν κάνει σημαία κάποιοι και δέχονταν αυτά που έλεγα, γιατί τώρα δεν με κάνουν σημαία; Μπορούν και τώρα να με κάνουν και να αποφασίσουν με βάση αυτών που λέω σήμερα. (δεν έχω) κανένα βάρος ευθύνης. Την ευθύνη για τα ιατρικά πράγματα του τόπου την φέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους», πρόσθεσε.

«Κουράστηκα να βλέπω χυδαίες ύβρεις και απειλές»

Όσο αφορά, τα σχόλια και τις απειλές που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κύριος Ματσάκης τόνισε πως έχει σταματήσει να ελέγχει τα μηνύματα στο διαδίκτυο αφού έχει κουραστεί με αυτή την κατάσταση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top