ΠτΔ: «Ελπίζουμε σε μια λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας»

ΠτΔ: «Ελπίζουμε σε μια λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας»

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας προσερχόμενος στο γεύμα με τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη

Ελπίζουμε σε μια λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας στη βάση των ψηφισμάτων του ΣΑ των ΗΕ, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προσερχόμενος στο γεύμα στο οποίο παρακάθεται με τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στη Νέα Υόρκη.

Σε δηλώσεις του προσερχόμενος στη 1μμ (ώρα Νέας Υόρκης) στο Γραφείο του ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες, όπου θα παρακαθίσει σε άτυπη συνάντηση, υπό μορφή γεύματος, μαζί με τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς από ξένο δημοσιογράφο, είπε «ελπίζουμε σε μια λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας στη βάση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ».

Τον Πρόεδρο Αναστασιάδης συνόδευε στο κτήριο των ΗΕ ο Διαπραγματευτής κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή».

BEST OF TOTHEMAONLINE