Εξήντα τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Εξήντα τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Εξήντα τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα τη Δευτέρα από σύνολο 25.417 τεστ το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με το «υπουργείο» υγείας, 3 αφορούσαν επιβάτες από το εξωτερικό, 9 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 51 ήταν τοπικές μολύνσεις.

Από αυτές 23 προέρχονται από τη Λευκωσία, 8 από την Κερύνεια, 14 από την Αμμόχωστο, 1 από τη Μόρφου και 5 από το Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 19.302 και των θανάτων σε 78.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE