Θεσσαλονίκη: Νέα επεισόδια με μολότοφ και κροτίδες έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης -ΒΙΝΤΕΟ

Θεσσαλονίκη: Νέα επεισόδια με μολότοφ και κροτίδες έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης -ΒΙΝΤΕΟ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για δεύτερη ημέρα ο χώρος έξω από τα 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Μετά τα χθεσινά επεισόδια, φοιτητικοί σύλλογοι και αντιφασιστικές οργανώσεις συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολείο.

Ωστόσο, πριν λίγη ώρα κουκουλοφόροι εισέβαλαν μέσα από το προαύλιο του σχολείου και επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφκροτίδες και άλλα αντικείμενα.

Επεισόδια στο 1ο 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης - Voria.gr

Επεισόδια στο ΕΠΑΛ ΣταυρούποληςGrTimes

Νωρίτερα, σύμφωνα με τοπικά Μέσα υπήρξαν λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των συγκεντρωμένων, με τους καθηγητές να προτρέπουν τους μαθητές να μπουν μέσα στις αίθουσές τους για το μάθημα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο επενέβησαν άμεσα, κάνοντας χρήση χημικών.

επεισοδια-επαλ5
επεισοδια-επαλ6
επεισοδια-επαλ7


Αυτή την ώρα τα μέλη των φοιτητικών συλλόγων παραμένουν συγκεντρωμένοι στο σημείο, φωνάζοντας συνθήματα.

Πηγή: Grtimes, voria

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE