Θλίψη για τον Αβέρωφ Νεοφύτου - Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Θλίψη για τον Αβέρωφ Νεοφύτου - Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Τον χαμό του Περικλή Νεοφύτου, θρηνεί ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του.

Όπως ενημέρωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός, η προγραμματισμένη σύγκλιση του Ανωτάτου Συμβουλίου αναβάλλεται για τις 4 Οκτωβρίου.

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Περικλή Νεοφύτου, πατέρα του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ως εκ τούτου η προγραμματισμένη για σήμερα σύγκλιση του Ανωτάτου Συμβουλίου αναβάλλεται για τις 4 Οκτωβρίου 2021 στον ίδιο χώρο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE