Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Η σκέψη μου στον φίλο μου Αβέρωφ, κουράγιο στις δύσκολες αυτές στιγμές»

Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Η σκέψη μου στον φίλο μου Αβέρωφ, κουράγιο στις δύσκολες αυτές στιγμές»

Τα συλλυπητήριά του προς τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου για τον χαμό του πατέρα του απευθύνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Μέσω ανάρτησής του στο Twitter αναφέρει «η σκέψη μου στο φίλο @AverofCY,στην Μαρούλα, την Γαλατία, τον Νέστορα και την Ιλιάδα για την απώλεια του αγαπημένου τους πατέρα, Περικλή Νεοφύτου. Εκφράζουμε, η Κυβέρνηση και εγώ προσωπικά, τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και κουράγιο στις δύσκολες αυτές στιγμές».

Η απώλεια αγαπημένων προσώπων αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.  Η σκέψη μου είναι στον φίλο Αβέρωφ, στη Μαρούλα, τη Γαλάτεια, τον Νέστορα και την Ιλιάδα για την απώλεια του αγαπημένου τους πατέρα.

Ο Περικλής Νεοφύτου γεννήθηκε στον Πωμό, στις 22 Απριλίου 1922. Αφιέρωσε ολόκληρη του τη ζωή στην οικογένεια του και ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Η ενασχόληση του με τη γη ήταν η μεγάλη του αγάπη. 

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, πλήρης ημερών. Ευτύχησε να χαρεί 12 εγγόνια και 9 δισέγγονα που του χάρισαν τα πέντε του παιδιά.

Εκφράζουμε, η Κυβέρνηση και εγώ προσωπικά, ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και κουράγιο σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.

 Αιωνία του η μνήμη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE