Συνεχίζεται την Τετάρτη (29/9) στα κέντρα walk-in ο εμβολιασμός των ατόμων 83 ετών και άνω

Συνεχίζεται την Τετάρτη (29/9) στα κέντρα walk-in ο εμβολιασμός των ατόμων 83 ετών και άνω

Συνεχίζεται και σήμερα, Τετάρτη, στα κέντρα walk-in ο εμβολιασμός των ατόμων ηλικίας 83 ετών και άνω, αναφέρει το Υπουργείο Υγείας.


Σε σχετική ενημέρωση διευκρινίζει ότι καταγράφεται αυξημένο ενδιαφέρον τις τελευταίες δύο ημέρες από τα άτομα ηλικίας 83 και άνω και αυτός είναι ο λόγος που δεν προχώρησε σήμερα ο εμβολιασμός με την ηλικία των 80 και άνω.

Αναφέρεται εξάλλου ότι τη Δευτέρα διενεργήθηκαν 1706 εμβολιασμοί και χθες Τρίτη 1441.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, καταλήγει το Υπουργείο Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE