Χαμός με τα λείψανα Κύπριων Αγίων που θα έπαιρναν στο ΡΙΚ – Ακυρώθηκε η εκδήλωση μετά τον μεγάλο σάλο

Χαμός με τα λείψανα Κύπριων Αγίων που θα έπαιρναν στο ΡΙΚ – Ακυρώθηκε η εκδήλωση μετά τον μεγάλο σάλο

Ένας μεγάλος σάλος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη χθεσινή ανακοίνωση που έλαβαν οι εργαζόμενοι του ΡΙΚ από τον Διευθυντή Προσωπικού και Διεύθυνσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολαΐδης σε ανακοίνωση του ενημέρωνε τους εργαζόμενους ότι σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου θα βρίσκονταν σε χώρο στο ΡΙΚ τα λείψανα δύο Κύπριων Αγίων και θα μπορούσε όποιος θέλει να τα επισκεφτεί.

Το εν λόγω μήνυμα πήρε μεγάλες διαστάσεις με αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η εκδήλωση. Μάλιστα ο κ. Νικολαΐδης με νέα ενημέρωση ανακοίνωσε την ακύρωση αναφέροντας ότι τελικά δεν θα έρθουν τελικά τα λείψανα.

Σημειώνεται ότι σε καμία από τις δύο ανακοινώσεις δεν αναφέρεται σε ποιους Αγίους ανήκουν τα λείψανα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE