Χαμός με τα λείψανα Κύπριων Αγίων που θα έπαιρναν στο ΡΙΚ – Ακυρώθηκε η εκδήλωση μετά τον μεγάλο σάλο

Χαμός με τα λείψανα Κύπριων Αγίων που θα έπαιρναν στο ΡΙΚ – Ακυρώθηκε η εκδήλωση μετά τον μεγάλο σάλο

Ένας μεγάλος σάλος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη χθεσινή ανακοίνωση που έλαβαν οι εργαζόμενοι του ΡΙΚ από τον Διευθυντή Προσωπικού και Διεύθυνσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολαΐδης σε ανακοίνωση του ενημέρωνε τους εργαζόμενους ότι σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου θα βρίσκονταν σε χώρο στο ΡΙΚ τα λείψανα δύο Κύπριων Αγίων και θα μπορούσε όποιος θέλει να τα επισκεφτεί.

Το εν λόγω μήνυμα πήρε μεγάλες διαστάσεις με αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η εκδήλωση. Μάλιστα ο κ. Νικολαΐδης με νέα ενημέρωση ανακοίνωσε την ακύρωση αναφέροντας ότι τελικά δεν θα έρθουν τελικά τα λείψανα.

Σημειώνεται ότι σε καμία από τις δύο ανακοινώσεις δεν αναφέρεται σε ποιους Αγίους ανήκουν τα λείψανα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE