Χαμός με τα λείψανα Κύπριων Αγίων που θα έπαιρναν στο ΡΙΚ – Ακυρώθηκε η εκδήλωση μετά τον μεγάλο σάλο

Χαμός με τα λείψανα Κύπριων Αγίων που θα έπαιρναν στο ΡΙΚ – Ακυρώθηκε η εκδήλωση μετά τον μεγάλο σάλο

Ένας μεγάλος σάλος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη χθεσινή ανακοίνωση που έλαβαν οι εργαζόμενοι του ΡΙΚ από τον Διευθυντή Προσωπικού και Διεύθυνσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολαΐδης σε ανακοίνωση του ενημέρωνε τους εργαζόμενους ότι σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου θα βρίσκονταν σε χώρο στο ΡΙΚ τα λείψανα δύο Κύπριων Αγίων και θα μπορούσε όποιος θέλει να τα επισκεφτεί.

Το εν λόγω μήνυμα πήρε μεγάλες διαστάσεις με αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η εκδήλωση. Μάλιστα ο κ. Νικολαΐδης με νέα ενημέρωση ανακοίνωσε την ακύρωση αναφέροντας ότι τελικά δεν θα έρθουν τελικά τα λείψανα.

Σημειώνεται ότι σε καμία από τις δύο ανακοινώσεις δεν αναφέρεται σε ποιους Αγίους ανήκουν τα λείψανα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μας ανησυχεί κανένα σενάριο» για την Προεδρία της Βουλής - Οι παρεμβάσεις για όλα τα ανοιχτά μέτωπα

Λετυμπιώτης: «Δεν μας ανησυχεί κανένα σενάριο» για την Προεδρία της Βουλής - Οι παρεμβάσεις για όλα τα ανοιχτά μέτωπα

Στις εξελίξεις γύρω από την εκλογή νέου Προέδρου της Βουλής αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι «δεν μπορεί κανείς να παρακολουθεί αδιάφορα τη συζήτηση, αφού πρόκειται για τον δεύτερο τη τάξει κρατικό αξιωματούχο» και έναν θεσμό με τον οποίο η εκτελεστική εξουσία διατηρεί διαχρονικά στενή συνεργασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE