Καταπέλτης ο Μυλωνάς για Θεμιστοκλέους με νέες καταγγελίες - «Προκαλεί συνεχώς προβλήματα, δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τον αστυνομικό»

Καταπέλτης ο Μυλωνάς για Θεμιστοκλέους με νέες καταγγελίες - «Προκαλεί συνεχώς προβλήματα, δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τον αστυνομικό»

Νέα ένταση προκλήθηκε σε συνεδρία της Βουλής στην Επιτροπή Παιδείας, με επίκεντρο τον βουλευτή του ΕΛΑΜ, Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση των κατοίκων του Κάτω Πύργου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν να εισέλθουν στις ελεύθερες περιοχές.

Σύμφωνα με όσα είπε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Παύλος Μυλωνάς, μετά το πέρας της συνεδρίας, ο βουλευτής του ΕΛΑΜ άφησε υπονοούμενα για τους κατοίκους, ενώ διέκοπτε τη συνεδρία συνεχώς.

Ο Παύλος Μυλωνάς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα γίνει καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας και τόνισε παράλληλα ότι αν δεν λυθεί το θέμα τότε η Επιτροπή δεν θα συνεδριάσει ξανά.

«Θέλω να εκφράσω την έντονη δυσαρέσκειά μου για την απαράδεχτη συμπεριφορά του Ανδρέα Θεμιστοκλέους γι’ άλλη μια φορά στην Επιτροπή. Διακόπτοντας χωρίς να ζητά τον λόγο. Αποκάλεσε με απαράδεχτο χαρακτηρισμό την προσπάθεια της επιτροπής να καταγράψει όλα αυτά τα προβλήματα. Προκαλεί συνεχώς προβλήματα. Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τον αστυνομικό στον κύριο Θεμιστοκλέους», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο βουλευτής του ΔΗΚΟ.

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις καταγγελίες του Παύλου Μυλωνά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE