Ντονμέζ: Επικεντρωθήκαμε στη Μαύρη Θάλασσα αλλά δεν σημαίνει ότι παραμελήσαμε τη Μεσόγειο

Ντονμέζ: Επικεντρωθήκαμε στη Μαύρη Θάλασσα αλλά δεν σημαίνει ότι παραμελήσαμε τη Μεσόγειο

Επικεντρωθήκαμε στην Μαύρη θάλασσα αλλά δεν σημαίνει ότι παραμελήσαμε την Μεσόγειο, θα συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας στις περιοχές θαλάσσιας δικαιοδοσίας μας, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ.


Σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ο Τούρκος Υπουργός ρωτήθηκε εάν εγκατέλειψαν τις δραστηριότητές τους στη Μεσόγειο. “Έχουμε κάνει 8 γεωτρήσεις εκεί για 2-3 χρόνια και δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποια συγκεκριμένη ανακάλυψη. Βρήκαμε κάποια σημάδια, αλλά δεν μας συνέφερε οικονομικά.

Οι σεισμικές μας μελέτες συνεχίζονται. Φυσικά, με την ανακάλυψη στη Μαύρη Θάλασσα, επικεντρωθήκαμε σε αυτήν την πλευρά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραμελήσαμε τη Μεσόγειο, ότι δεν θα πάμε ξανά. Θα συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας στις περιοχές θαλάσσιας δικαιοδοσίας μας”, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE