Ντύθηκε στα μαύρα οικογένεια στη Λευκωσία - " Έσβησε" 6χρονο αγοράκι σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο

Ντύθηκε στα μαύρα οικογένεια στη Λευκωσία - " Έσβησε" 6χρονο αγοράκι σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο

Στα μαύρα ντύθηκε οικογένεια στη Λευκωσία, καθώς το πρωί της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου, 'έσβησε' 6χρονο αγοράκι σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του ThemaOnline, το αγοράκι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην καρδία, αλλά δυστυχώς 'έσβησε' σήμερα το πρωί.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αγοριού είναι άγνωστα μέχρι στιγμής, ενώ αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή επί της σορού του, από τρεις ιατροδικαστές, ένα από την οικογένεια, ένα από την Αστυνομία και ένα που θα ορίσει το κράτος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία διερευνά αιφνίδιο θάνατο για την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ και οι ίδιοι οι γονείς του αγοριού περιμένουν να διενεργηθεί η νεκροτομή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Σε παρέμβαση στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στη Βαλένθια της Ισπανίας θα προβεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την τελευταία ημέρα εργασιών της Συνόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE