Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 8.50 μ.μ. χθες, 37χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην οδό Περικλέους, στο Στρόβολο, φθάνοντας στη συμβολή με την οδό Ζαλόγγου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 42χρονος.
Από το δυστύχημα τραυματίστηκε ο 42χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.
Στον 37χρονο, έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 130μg% αντί 22μg% που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο και στη συνέχεια, τελική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 84μg% αντί 22μg%.
Ακολούθως, ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί ενώπιον του δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις