Απίστευτο! 8χρονος καταπλάκωθηκε από πέτρα τάφου ενώ έπαιζε σε νεκροταφείο

Απίστευτο! 8χρονος καταπλάκωθηκε από πέτρα τάφου ενώ έπαιζε σε νεκροταφείο

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 8χρονος από τη Σκωτία σκοτώθηκε ενώ δύο ακόμα αγόρια ηλικίας 10 ετών τραυματίστηκαν καθώς έπαιζαν σε νεκροταφείο.

Συγκεκριμένα, ο Ciaran Williamson έχασε τη ζωή του στο νεκροταφείο Craigton Cemetery στη Γλασκόβη, όταν το καταπλάκωσε μία βαριά πέτρα από έναν τάφο. Ο μικρός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο στο Yorkhill, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Να σημειωθεί ότι το ένα 10χρονο αγόρι συνεχίζει να νοσηλεύεται και η κατάσταση του είναι σταθερή, ενώ το άλλο έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να δει τι συνέβη, ωστόσο δε θεωρούν, προς το παρόν τουλάχιστον, ότι υπάρχει κάτι ύποπτο στην υπόθεση.

Καθημερινά κόσμος αφήνει σημειώματα και λουλούδια στο σημείο που ο άτυχος 8χρονος έχασε τη ζωή του.

Από την άλλη σε τραγική κατάσταση είναι η οικογένεια του Ciaran που ζητά να σεβαστούν το θρήνο τους.

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE