Ληστές μπήκαν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που μένει ο Μέσι στο Παρίσι

Ληστές μπήκαν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που μένει ο Μέσι στο Παρίσι

O Λιονέλ Μέσι, η Αντονέλα Ροκούσο και τα τρία τους παιδιά διαμένουν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο, Le Royal Monceau, που βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού, κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου, μέχρι να βρουν μια μόνιμη κατοικία.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα αργά το βράδυ της Πέμπτης (30/09), ληστές εισέβαλλαν από την ταράτσα του ξενοδοχείο και στη συνέχεια κατάφεραν να μπουν στον έκτο όροφο, μόλις έναν όροφο πάνω από την σουίτα του Λιονέλ Μέσι.

Εισέβαλαν από την ταράτσα
Ακόμη και με αυστηρά μέτρα ασφαλείας μετά την άφιξη του Μέσι, η ασφάλεια του ξενοδοχείου δεν μπόρεσε να εμποδίσει τους ληστές να φύγουν με μια τσέπη γεμάτη μετρητά και ακριβά κοσμήματα.

Ευτυχώς για τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν και την οικογένεια του, οι ληστές δεν έφτασαν μέχρι το δωμάτιό του, με τον Μέσι ωστόσο να βρίσκει ρυθμό στο Παρίσι και να έχει ανοίξει λογαριασμό στα γκολ.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα για το περιστατικό, ζητώντας να παρουσιαστούν μάρτυρες ή οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE