ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σιζόπουλος για την επόμενη μέρα: Η ΕΔΕΚ θα βγει πιο δυνατή από την κρίση

Σιζόπουλος για την επόμενη μέρα: Η ΕΔΕΚ θα βγει πιο δυνατή από την κρίση

Αισιοδοξία ότι η ΕΔΕΚ μέσα από αυτή την κρίση την επόμενη ημέρα θα είναι πιο δυνατή, πιο ισχυρή και πιο ενωμένη, εξέφρασε ο Πρόεδρός της, Μαρίνος Σιζόπουλος, λέγοντας ότι η συμμετοχή μελών του κόμματος σήμερα στην Επαρχιακή Συνδιάσκεψη στη Λευκωσία είναι μαζική.

 
Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της διαδικασίας, ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι «εκεί όπου υπάρχει το κακό υπάρχει και το καλό. Σε μας επαφίεται, μέσα από τους προγραμματισμούς με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, όπως αποδείξαμε το τελευταίο διάστημα, να διαχειριστούμε και αυτή την κρίση προς όφελος της ΕΔΕΚ, και κύρια προς όφελος της πατρίδας μας - καθώς εισερχόμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο για το Κυπριακό -  αλλά κυρίως για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού που σήμερα υφίστανται τις συνέπεις της οικονομικής κρίσης, αρχικά του ’12-’13 και σήμερα της πανδημίας».
 
Είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως τα μέλη της ΕΔΕΚ θα δώσουν αποστομωτική απάντηση σε αυτούς που στο όνομα δήθεν της ενότητας, στην ουσία προσπαθούν να διασύρουν και να εξευτελίσουν το κόμμα, ανέφερε ο κ. Σιζόπουλος, είτε με καταγγελίες στην αστυνομία, είτε με προσφυγές στα δικαστήρια, είτε με αναστολή των δημοκρατικών διαδικασιών και της διαφάνειας «που όπως έχετε διαπιστώσει είναι σε πλήρη εξέλιξη και με πλήρη σεβασμό προς τους πολίτες και τα μέλη του κόμματος που γίνονται αυτές οι διαδικασίες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top