Η Κύπρια που ξετρέλανε τον Μουζουράκη - Πήδηξε στη σκηνή την πήρε και έφυγε - ΒΙΝΤΕΟ

Η Κύπρια που ξετρέλανε τον  Μουζουράκη - Πήδηξε στη σκηνή την πήρε και έφυγε - ΒΙΝΤΕΟ

Επική... αρπαγή στη σκηνή του Voice!

Με δυναμισμό από την Κύπρο στη σκηνή του The Voice ανέβηκε η Χριστίνα Μπαγκντασαριδου στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.

Η νεαρή ερμηνεύτρια που ζει στη Λευκωσία, ηλικίας 18 ετών, κατόρθωσε με τις φωνητικές της δυνατότητες να εντυπωσιάσει τους coaches του μουσικού τάλεντ σόου και ακόμη περισσότερο τον Πάνο Μουσουζάκη. Για αυτό και εκείνος, με πρωτοφανή ομολογουμένως τρόπο, αποφάσισε να την πάρει στην ομάδα του αν και είχαν γυρίσει όλες οι καρέκλες.

Πιο συγκεκριμένα, όρμησε στη σκηνή του The Voice κυνηγώντας την Χριστίνα και φυσικά την… άρπαξε!

Και έτσι, η Χριστίνα Μπαγκντασαριδου συνεχίζει στο The Voice…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE