Η Κύπρια που ξετρέλανε τον Μουζουράκη - Πήδηξε στη σκηνή την πήρε και έφυγε - ΒΙΝΤΕΟ

Η Κύπρια που ξετρέλανε τον  Μουζουράκη - Πήδηξε στη σκηνή την πήρε και έφυγε - ΒΙΝΤΕΟ

Επική... αρπαγή στη σκηνή του Voice!

Με δυναμισμό από την Κύπρο στη σκηνή του The Voice ανέβηκε η Χριστίνα Μπαγκντασαριδου στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.

Η νεαρή ερμηνεύτρια που ζει στη Λευκωσία, ηλικίας 18 ετών, κατόρθωσε με τις φωνητικές της δυνατότητες να εντυπωσιάσει τους coaches του μουσικού τάλεντ σόου και ακόμη περισσότερο τον Πάνο Μουσουζάκη. Για αυτό και εκείνος, με πρωτοφανή ομολογουμένως τρόπο, αποφάσισε να την πάρει στην ομάδα του αν και είχαν γυρίσει όλες οι καρέκλες.

Πιο συγκεκριμένα, όρμησε στη σκηνή του The Voice κυνηγώντας την Χριστίνα και φυσικά την… άρπαξε!

Και έτσι, η Χριστίνα Μπαγκντασαριδου συνεχίζει στο The Voice…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE