ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Τα βίντεο που είχε στο κινητό του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Τι έδειχναν

Γλυκά Νερά: Τα βίντεο που είχε στο κινητό του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Τι έδειχναν

Τα βίντεο που είχε στο κινητό του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ερευνούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα βίντεο στο κινητό του πιλότου ήταν περισσότερα από 40.

Τα βίντεο που είχε στο κινητό του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ερευνούν οι Αρχές.

 

Γλυκά Νερά: Τι έδειχναν τα βίντεο

Σε τρία από αυτά, φαίνεται ο 33χρονος πιλότος με την Καρολάιν και την κορούλα τους, τη μικρή Λυδία, να κάνουν μπάνιο μέσα σε μια πισίνα. Σε ένα άλλο βίντεο, φαίνεται η άτυχη μητέρα να παίζει χαρτιά με τον κατηγορούμενο στο σπίτι τους, και ένα άλλο βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί στα γραφεία της εταιρείας που δούλευε ο πιλότος.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση, σύμφωνα με το Star, είναι ότι πάρα πολλά βίντεο, πάνω από 10 είναι μόνο από νυχτερινές πτήσεις από το ελικόπτερο.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» και τις -εκατοντάδες- φωτογραφίες στο κινητό του. Και σε αυτή την περίπτωση, οι επαγγελματικές φωτογραφίες είναι περισσότερες αναλογικά από τις προσωπικές του στιγμές με την Καρολάιν και το μωρό.

Τα στοιχεία αυτά θα συνδυαστούν με την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, που έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να παραδοθεί στον αρμόδιο ανακριτή, τόσο του κατηγορουμένου όσο και της Καρολάιν.

Η καθημερινότητα της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο με τους γονείς της Καρολάιν
Με την προσοχή τους στραμένη στη μικρή Λυδία πορεύονται οι γονείς της Καρολάιν, έπειτα από τη δολοφονία της από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας στο MEGA, η Χαρίκλεια Θεοδώρου, φίλη της μητέρας της Καρολάιν, είπε ότι μέλημα όλων στην Αλόννησο είναι η ανατροφή της μικρής.

«Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η Λυδία. Έχει εγκλιματιστεί στο περιβάλλον. Το παιδί μεγαλώνει φυσιολογικά μέσα σε ένα περιβάλλον αγάπης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω πως είναι πολύ μικρό, δεν ξέρει καν την έννοια «μαμά» και «μπαμπάς» στη ηλικία 10 και 11 μηνών» πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και στην μητέρα της άτυχης Καρολάιν.

«Η γιαγιά είναι υπέροχη και όπως καταλαβαίνετε από τη στιγμή που μεγάλωσε την Καρολάιν και έβγαλε ένα ολοκληρωμένο και σωστό άνθρωπο για το εγγόνι της θα κάνει 10 φορές περισσότερα πράγματα» σημείωσε, κάνοντας λόγο ότι η κ. Σουζάνα «αισθάνεται μεγάλη ευθύνη, αγωνιά για την ανατροφή της Λυδίας».

Πηγή: newbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (24/4) στην επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top