Μεθυσμένος τουρίστας σε έξαλλη κατάσταση έσπαζε ότι έβρισκε μπροστά του σε ξενοδοχείο στην Πάφο

Μεθυσμένος τουρίστας σε έξαλλη κατάσταση έσπαζε ότι έβρισκε μπροστά του σε ξενοδοχείο στην Πάφο

Ένας 40χρονος Βρετανός που διαμένει σε ξενοδοχείο της Πάφου υπό την επήρεια μέθης κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και έσπαζε ότι έβρισκε μπροστά του , ενώ επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών που προσπάθησαν να τον περιορίσουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 40χρονος φέρεται να προκάλεσε ανησυχία και ζημιές στο ξενοδοχειακό κατάλυμα που διέμενε για διακοπές στις 03:00 τα ξημερώματα.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησε την Αστυνομία, και άμεσα μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στην σκηνή. Ωστόσο αυτός στην θέα των αστυνομικών φέρεται να εξαγριώθηκε και άρχισε να τους ρίχνει ότι έβρισκε μπροστά του.

Τα μέλη της δύναμις ακολούθως κατάφεραν να τον περιορίσουν και στην συνέχεια των μετέφεραν στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου.

Εναντίον του 40χρονου επισκέπτη, διερευνώνται τα αδικήματα , της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε κατάσταση μέθης, πρόκληση ανησυχίας και επίθεση και εξύβριση εναντίον αστυνομικών .

Την υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.