Η Θάλεια Ματίκα απαντά για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη – «Αρρωστήσαμε, πάθαμε σοκ»

Η Θάλεια Ματίκα απαντά για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη – «Αρρωστήσαμε, πάθαμε σοκ»

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Θάλεια Ματίκα, η οποία απάντησε και για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη.

Καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. Ένας από τους κατηγορούμενους, ο Πέτρος Φιλιππίδης, είναι κουμπάρος σας. Σας έχει στοιχίσει όλο αυτό;

Θέλω να πω καταρχάς ότι με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε χαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εννιά για την ακρίβεια, για προσωπικούς λόγους, που δεν θα ήθελα να αναφερθούν δημόσια. Από εκεί και πέρα όταν άρχισαν να βγαίνουν αυτές οι καταγγελίες μέσα στην καραντίνα, μας επηρέασε πάρα πολύ, αρρωστήσαμε. Περάσαμε δύο μήνες σε κατάσταση σοκ.

Ναι μεν ξέραμε ποιοι άνθρωποι ήταν κακότροποι στο χώρο, αλλά στο πού έφτασε όλο αυτό, πραγματικά, εμένα προσωπικά δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου. Σε κάθε περίπτωση το να είναι προφυλακισμένοι για τόσο βαριά και σοβαρά αδικήματα δύο άνθρωποι που γνωρίζεις πραγματικά τι να πεις;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Όχι» Ανώτατου στο αίτημα του Νεκτάριου για κατακράτηση τεκμηρίων από Μονή Αββακούμ

«Όχι» Ανώτατου στο αίτημα του Νεκτάριου για κατακράτηση τεκμηρίων από Μονή Αββακούμ

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του μοναχού Νεκταρίου για έκδοση προνομιακού εντάλματος (certiorari), αναφορικά με το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από την Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, ημερομηνίας 3 Ιουλίου του 2025, του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Σύμφωνα με τον αιτητή, τα τεκμήρια περιλαμβάνουν προσωπικά έγγραφα μοναχών, πνευματικές συνομιλίες, εξομολογητικές συζητήσεις, θρησκευτικά αρχεία, εικόνες και βίντεο προσώπων της Μονής.

BEST OF TOTHEMAONLINE