Καταγγέλθηκαν 28 πολίτες και ένα υποστατικό για παραβίαση μέτρων κατά Covid

Καταγγέλθηκαν 28 πολίτες και ένα υποστατικό για παραβίαση μέτρων κατά Covid

Σε 28 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού προέβη η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως το τελευταίο 24ωρο που έληξε σήμερα το πρωί, άνδρες της Δύναμης διενήργησαν 3.773 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 2.254 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 215 έλεγχοι και έγιναν 5 καταγγελίες πολιτών, στην Λάρνακα διενεργήθηκαν 412 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες, στην Πάφο διενεργήθηκαν 92 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 πολίτες και 1 υποστατικό, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 434 έλεγχοι και έγιναν 9 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 40 έλεγχοι χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.
 
Τα Τμήματα Τροχαίας διενήργησαν 156 ελέγχους και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 170 ελέγχους χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE