Σύλληψη 22χρονου και 32χρονου για τη λαθροθηρία αγρινών

Σύλληψη 22χρονου και 32χρονου για τη λαθροθηρία αγρινών

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης λαθροθηρίας αγρινών που συνέβη στις 4 Οκτωβρίου, 2021 σε περιοχή του Κάμπου, συνελήφθησαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 32 και 22 ετών, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Οι δύο συλληφθέντες ανακρίθηκαν και κατηγορήθηκαν γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών. Στη συνέχεια απολύθηκαν της κράτησης τους για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Τα τρία πρόσωπα που είχαν συλληφθεί αρχικά και τέθηκαν υπό κράτηση, απολύθηκαν χθες της κράτησης τους χωρίς να κατηγορηθούν εν αναμονή ολοκλήρωσης των εξετάσεων.

Σημειώνεται ότι χθες διενεργήθηκε η νεκροτομή στα δύο αγρινά όπου κατέδειξε ότι ο θάνατος τους προήλθε συνεπεία τραυματισμού από σφαιρίδια πυροβόλου όπλου. Κατά τη διάρκεια της νεκροτομής παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. Το Δελτίο Τύπου αρ. 2 ημερομηνίας 5 Οκτωβρίου, 2021 είναι σχετικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE