ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άφαντη για έκτη μέρα η 14χρονη Μαριάννα - Φωτογραφία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άφαντη για έκτη μέρα η 14χρονη Μαριάννα - Φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Μαριάννας Αχμέτ, 14 ετών, η οποία απουσιάζει για έκτη μέρα, από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία.

Η 14χρονη περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο τζιν και μαύρη φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE