ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καρφιά» Σιζόπουλου σε Βαρνάβα - «Άνθρωποι που ψήφισαν το μητρώο θυμήθηκαν να καταφύγουν στη δικαιοσύνη»

«Καρφιά» Σιζόπουλου σε Βαρνάβα - «Άνθρωποι που ψήφισαν το μητρώο θυμήθηκαν να καταφύγουν στη δικαιοσύνη»

Τα βέλη του προς την πλευρά του Γιώργου Βαρνάβα, έριξε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, κατά τη διάρκεια της υποβολής της υποψηφιότητάς του. 

Εξέφρασε ωστόσο την άποψη ότι θα σεβαστεί οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα στις εκλογές του κόμματος, 

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για διαφάνεια και δημοκρατικότητα εντός του κόμματος, εφόσον συνεχίσει στην προεδρία.

«Από τη δική μου πλευρά θα σεβαστώ απόλυτα την ετυμηγορία τους και την ίδια στιγμή αν με τιμήσουν για ακόμα μια φορά με τη ψήφο τους εγώ θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα συνεχίσουμε την πορεία για πλήρη δημοκρατική λειτουργία του κόμματος διαφάνεια σε όλα τα θέματα που αφορούν το κόμμα λειτουργικά οικονομικά και τα πάντα. Η ΕΔΕΚ θα αγωνιστεί για την απελευθέρωση της Κύπρου απορρίπτοντας τη ρατσιστική Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία ως λύση του προβλήματος», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο επικεφαλής της ΕΔΕΚ.

Διερωτήθηκε «γιατί άνθρωποι που ψήφισαν ομόφωνα και στήριξαν το επικαιροποιημένο μητρώο πριν λίγους μήνες άρχισαν να καταφεύγουν στη δικαιοσύνη», ενώ για τον εσωκομματικό «πόλεμο» του κόμματος, τόνισε ότι θα σκεφτεί να συζητήσει με τον Γιώργο Βαρνάβα, μόνο σε περίπτωση που αποσυρθούν οι καταγγελίες στην Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top