Μπήκε στον λογαριασμό της και έλειπαν 3,500 ευρώ - Διερευνά το Αρχηγείο

Μπήκε στον λογαριασμό της και έλειπαν 3,500 ευρώ - Διερευνά το Αρχηγείο

Υπόθεση κλοπής μέσω διαδικτύου και κλοπής από λογαριασμό διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στις 8.10.21 στις 17:00 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 31χρονη, κάτοικο Πάφου, ότι παραβιάστηκε ο ηλεκτρονικός της λογαριασμός, που διαθέτει στην τράπεζα, με αποτέλεσμα να γίνει ανάληψη ύψους 3.500 ευρώ.

Ακολούθως η παραπονούμενη ενημέρωσε την τράπεζα της, η οποία έκλεισε το λογαριασμό ώστε να μην μπορεί να γίνει άλλη ανάληψη από τον λογαριασμό της.

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, διερευνούν την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE