Προσπάθησε να πνίξει με μαξιλάρι τη σύζυγο του μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού τους – Χειροπέδες σε 45χρονο στη Λευκωσία

Προσπάθησε να πνίξει με μαξιλάρι τη σύζυγο του μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού τους – Χειροπέδες σε 45χρονο στη Λευκωσία

Υπόθεση απόπειρας φόνου εξετάζει το ΤΑΕ Λευκωσίας, μετά από πληροφορία που λήφθηκε το βράδυ της Τρίτης 12 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, 45χρονος αλλοδαπός χθες βράδυ επιχείρησε να πνίξει τη σύζυγο του με μαξιλάρι μπροστά στα έντρομα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Στη συνέχεια ο ίδιος τράπηκε σε φυγή με την Αστυνομία να τον αναζητεί και τελικά να τον εντοπίζει νωρίς το πρωί σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου.

Τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας πέρασαν χειροπέδες στον 45χρονο ενώ οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο όπου εκδόθηκε το διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.