Καλαμάτα: Νεκρός βρέθηκε ο διευθυντής της κλινικής Covid, Νίκος Γραμματικόπουλος

Καλαμάτα: Νεκρός βρέθηκε ο διευθυντής της κλινικής Covid, Νίκος Γραμματικόπουλος

Ο 54χρονος γιατρός είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμα το απόγευμα της Τρίτης - Η οικογένειά του ανησύχησε, αφού καθυστερούσε να επιστρέψει.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από το άκουσμα της είδησης του θανάτου του διευθυντή της κλινικής Covid του Νοσοκομείου της πόλης, πνευμονολόγου Νίκου Γραμματικόπουλου.

Σύμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες του TharrosNews, ο 54χρονος γιατρός χθες το απόγευμα είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας.

Η οικογένειά του ανησύχησε, αφού καθυστερούσε να επιστρέψει και ειδοποίησε την Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες και εντόπισε το όχημά του και στη συνέχεια τον 54χρονο.

Να σημειωθεί ότι από την αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE