ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΑΦΟΣ : Υπό 5ήμερη κράτηση δύο πρόσωπα - Η μια 19χρονη

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΑΦΟΣ : Υπό 5ήμερη κράτηση δύο πρόσωπα - Η μια 19χρονη

Υπό κράτηση με δικαστικά διατάγματα διάρκειας πέντε ημερών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου, τέθηκαν σήμερα δύο γυναίκες ηλικίας 44 και 19 ετών, οι οποίες είχαν συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας, νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης. 


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου Αστυνομίας, τρίτη γυναίκα, ηλικίας 21 ετών, που επίσης συνελήφθη το πρωί, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, έχει αφεθεί ελεύθερη.

Ο εμπρησμός του αυτοκινήτου διαπράχθηκε γύρω στις 02.50 του περασμένου Σαββάτου, 09 Οκτωβρίου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο, σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Την πυρκαγιά κατέσβησε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα και προκάλεσε ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κελοκεδάρων σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

Eπιδίωξή μας είναι να μετατρέπουμε τις διεθνείς επαφές σε συνεργασίες, επενδύσεις και πραγματικές ευκαιρίες για την Κύπρο αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοινώνοντας τη συμμετοχή της χώρας στο Plug and Play Silicon Valley Winter Summit, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και με την ενεργό παρουσία του Cyprus Catalyst, καθώς και τη μετάβασή του ιδίου και πάλι στις ΗΠΑ στο τέλος Νοεμβρίου για ενίσχυση αυτής της δυναμικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE