ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΑΦΟΣ : Υπό 5ήμερη κράτηση δύο πρόσωπα - Η μια 19χρονη

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΑΦΟΣ : Υπό 5ήμερη κράτηση δύο πρόσωπα - Η μια 19χρονη

Υπό κράτηση με δικαστικά διατάγματα διάρκειας πέντε ημερών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου, τέθηκαν σήμερα δύο γυναίκες ηλικίας 44 και 19 ετών, οι οποίες είχαν συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας, νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης. 


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου Αστυνομίας, τρίτη γυναίκα, ηλικίας 21 ετών, που επίσης συνελήφθη το πρωί, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, έχει αφεθεί ελεύθερη.

Ο εμπρησμός του αυτοκινήτου διαπράχθηκε γύρω στις 02.50 του περασμένου Σαββάτου, 09 Οκτωβρίου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο, σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Την πυρκαγιά κατέσβησε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα και προκάλεσε ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κελοκεδάρων σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE