Βρέθηκε σφαγμένη στο σπίτι της 26χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια στίβου

Βρέθηκε σφαγμένη στο σπίτι της 26χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια στίβου

Η Άγκνες Τίροπ σε λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα 26α της γενέθλια... Όμως το νήμα της ζωής της πρωταθλήτριας από την Κένυα κόπηκε άδοξα και βίαια καθώς βρέθηκε δολοφονημένη με το σώμα της γεμάτο μαχαιριές.

Το έγκλημα έγινε μέσα στο ίδιο της το σπίτι και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ως βασικό ύποπτο τον πρώην σύντροφο της.

Η Τίροπ κατέκτησε την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ είχε γράψει ιστορία το 2015 όταν σε ηλικία 20 ετών είχε κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (η δεύτερη νεότερη αθλήτρια μετά την Ζόλα Μπαντ).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE