Βρέθηκε σφαγμένη στο σπίτι της 26χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια στίβου

Βρέθηκε σφαγμένη στο σπίτι της 26χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια στίβου

Η Άγκνες Τίροπ σε λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα 26α της γενέθλια... Όμως το νήμα της ζωής της πρωταθλήτριας από την Κένυα κόπηκε άδοξα και βίαια καθώς βρέθηκε δολοφονημένη με το σώμα της γεμάτο μαχαιριές.

Το έγκλημα έγινε μέσα στο ίδιο της το σπίτι και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ως βασικό ύποπτο τον πρώην σύντροφο της.

Η Τίροπ κατέκτησε την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ είχε γράψει ιστορία το 2015 όταν σε ηλικία 20 ετών είχε κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (η δεύτερη νεότερη αθλήτρια μετά την Ζόλα Μπαντ).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE