Βρέθηκε σφαγμένη στο σπίτι της 26χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια στίβου

Βρέθηκε σφαγμένη στο σπίτι της 26χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια στίβου

Η Άγκνες Τίροπ σε λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα 26α της γενέθλια... Όμως το νήμα της ζωής της πρωταθλήτριας από την Κένυα κόπηκε άδοξα και βίαια καθώς βρέθηκε δολοφονημένη με το σώμα της γεμάτο μαχαιριές.

Το έγκλημα έγινε μέσα στο ίδιο της το σπίτι και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ως βασικό ύποπτο τον πρώην σύντροφο της.

Η Τίροπ κατέκτησε την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ είχε γράψει ιστορία το 2015 όταν σε ηλικία 20 ετών είχε κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (η δεύτερη νεότερη αθλήτρια μετά την Ζόλα Μπαντ).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αρχικό στάδιο η διερεύνηση της Αστυνομίας για το επίμαχο βίντεο – «Ακριβώς τι διερευνούμε δεν είμαστε σε θέση να πούμε»

Σε αρχικό στάδιο η διερεύνηση της Αστυνομίας για το επίμαχο βίντεο – «Ακριβώς τι διερευνούμε δεν είμαστε σε θέση να πούμε»

Σε αρχικό στάδιο βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης, που αφορά στο βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε χθες το απόγευμα στην πλατφόρμα «Χ» και καταγράφει συνομιλίες μεταξύ του πρώην Υπουργού Ενέργειας, Γιώργου Λακκοτρύπη, του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Χαραλάμπους, καθώς και του Διευθυντή του Ομίλου Cyfield, Γιώργου Χρυσοχού, με πρόσωπα που φέρονται ως επενδυτές από την Ολλανδία, δήλωσε την Παρασκευή στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Βύρων Βύρωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE