Πέταξαν κόκκινα μπαλόνια στον αέρα και τίμησαν τη μνήμη της Άντρεας Χριστοφόρου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέταξαν κόκκινα μπαλόνια στον αέρα και τίμησαν τη μνήμη της Άντρεας Χριστοφόρου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με κόκκινα μπαλόνια τίμησαν τη μνήμη της Άντρεας Χριστοφόρου, συγγενείς και φίλοι το απόγευμα της Τετάρτης (13/10).

Στον πεζόδρομο της Αργάκας μαζεύτηκε πλήθος κόσμου για να περπατήσει για τα παιδιά με καρδιοπάθειες.  

Υπενθυμίζεται ότι η Άντρεα Χριστοφόρου, απεβίωσε στις 20/07/2019 λόγω καρδιακών προβλημάτων και χθες θα έκλεινε τα 16 της χρόνια.

Οι παρευρισκόμενοι καθώς πέταξαν τα κόκκινα μπαλόνια στον ουρανό φώναξαν «Χρόνια πολλά Άντρεα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία σε εστιατόριο της περιοχής, ενώ την εκδήλωση στήριξε το Κοινοτικό Συμβούλιο της Αργάκας.

Δείτε φωτογραφίες του «Ant1» από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE