Γιατί δεν προχώρησε η υπόθεση με τις απειλές στον διευθυντή υπηρεσίας μεταλλίων - Η απάντηση της Αστυνομίας για ναρκωτικά και πυροτεχνήματα

Γιατί δεν προχώρησε η υπόθεση με τις απειλές στον διευθυντή υπηρεσίας μεταλλίων - Η απάντηση της Αστυνομίας για ναρκωτικά και πυροτεχνήματα

Τη σύνδεση ναρκωτικών με τη ρίψη πυροτεχνημάτων διέψευσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Όντας καλεσμένος στην εκπομπή «Ενημέρωση τώρα», διευκρίνισε ότι χρειάζεται μαρτυρία για να καταδικαστεί κάποιος σε αυτές τις περιπτώσεις πέρα πάσης αμφιβολίας.

Αρχικά είπε ότι «η ρίψη πυροτεχνημάτων δεν διαρκεί περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα και είναι αντικειμενικά αδύνατο για την Αστυνομία να μεταβεί στο σημείο εκείνη την ώρα. Παρά το γεγονός ότι έχουμε εντοπίσει περιοχές όπου έγιναν ρίψεις βρήκαμε πρόσωπα και τα οδηγήσαμε στο Δικαστήριο. Προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε πληροφορίες για τα πυροτεχνήματα πριν βγουν στο παζάρι. Σε μια περίπτωση είχαμε βρει μαζί και ναρκωτικά και πυροτεχνήματα».

Για τον διευθυντή της υπηρεσίας μεταλλίων που παραιτήθηκε ανέφερε πως «είμαι αναγκασμένος να σας πω ότι μας κατήγγειλε μέσω τηλεφώνου το πρόσωπο αυτό, ωστόσο δεν προχώρησε σε γραπτή καταγγελία. Δεν τέθηκε θέμα υποκόσμου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE