VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής, αυτή σε χθεσινή πολύωρη συνεδρία της, εξέτασε και συζήτησε, το πόρισμα των τεσσάρων ποινικών ανακριτών, και την έκθεση του Προέδρου της, αναφορικά με τις καταγγελίες πολιτών εναντίον μελών της Αστυνομίας, σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στα πλαίσια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας στη Λευκωσία, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021, κατά την οποία χρησιμοποιήθηκε το αντιοχλαγωγικό όχημα της Αστυνομίας «ΑΙΑΝΤΑΣ».
Όπως αναφέρεται δόθηκαν οδηγίες στη Γραμματεία της Αρχής όπως οι αποφάσεις στις οποίες αυτή κατέληξε, μαζί με τις εισηγήσεις της, αλλά και τις εισηγήσεις των ποινικών ανακριτών, όπως και του Προέδρου της, προωθηθούν άμεσα στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, σύμφωνα με τη Νομοθεσία.
"Σημειώνεται ότι οι εισηγήσεις της Αρχής αφορούν, τόσο σε ποινικές, όσο και σε πειθαρχικές διώξεις μελών της Αστυνομίας", προστίθεται στην ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




