Φούρνος στην Λευκωσία δεν έλεγχε safepass - Βαριά 'καμπάνα' στον ιδιοκτήτη

Φούρνος στην Λευκωσία δεν έλεγχε safepass - Βαριά 'καμπάνα' στον ιδιοκτήτη

Σε μία καταγγελία υπεύθυνου υποστατικού και 31 καταγγελίες πολιτών, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο μετά από 2.749 ελέγχους που έγιναν παγκύπρια για την τήρηση των μέτρων και την εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.128 έλεγχοι και προέκυψαν τέσσερις καταγγελίες πολιτών και μία καταγγελία αρτοποιείου, με επιβολή προστίμου 1,500 ευρώ για μη διενέργεια ελέγχου safe pass.

Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 194 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν έξι καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 455 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν πέντε καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 151 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν τρεις καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 456 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 13 καταγγελίες πολιτών, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 96 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Η Τροχαία διενήργησε 156 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία πραγματοποίησε 113 ελέγχους από τους οποίους, επίσης, δεν προέκυψε καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE