Δεύτερη σύλληψη για την κλοπή σε χρυσοχοείο - Αναζητούνται μία γυναίκα και ένας άνδρας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεύτερη σύλληψη για την κλοπή σε χρυσοχοείο - Αναζητούνται μία γυναίκα και ένας άνδρας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε νέα σύλληψη προχώρησε χθες η Αστυνομία, για υπόθεση κλοπής από χρυσοχοείο, που διαπράχθηκε στις 11/10/2021, στην επαρχία Λευκωσίας. 

Πρόκειται για 50χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 11 Οκτωβρίου 2021, από ιδιοκτήτη χρυσοχοείου, στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκαν το κατάστημά του δύο πρόσωπα, άνδρας και γυναίκα, και του ζήτησαν να τους δείξει διάφορα κοσμήματα.

Αφού περιεργάστηκαν αριθμό κοσμημάτων, αποχώρησαν από το κατάστημα. Μετά την αποχώρησή τους ωστόσο, ο παραπονούμενος αντιλήφθηκε ότι κλάπηκαν, από το κατάστημά του, δύο βραχιόλια.

Σε σχέση με την πιο πάνω υπόθεση, ένα πρόσωπο ηλικίας 33 ετών έχει ήδη συλληφθεί και τελεί υπό εξαήμερη κράτηση, ενώ άλλα δύο πρόσωπα αναζητούνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE