ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λουκέτο για τρεις μέρες σε Δημοτικό Σχολείο στη Λεμεσό - Βρέθηκαν κρούσματα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λουκέτο για τρεις μέρες σε Δημοτικό Σχολείο στη Λεμεσό - Βρέθηκαν κρούσματα

Λουκέτο για τις επόμενες τρεις μέρες βάζει το Κ’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Παντελεήμονα, στη Λεμεσό, λόγω αυξημένου αριθμού περιστατικών κορωνοϊού. 


Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνος Έλληνας, ο οποίος ανέφερε πως μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 26 θετικά στον ιό περιστατικά, από τα οποία τα 23 αφορούν μαθητές/μαθήτριες, τα δυο εκπαιδευτικούς και το ένα μια συνοδό.
 
Στο σχολείο έγινε το απόγευμα απολύμανση αιθουσών και κοινόχρηστων χώρων, συμπλήρωσε ο κ. Έλληνας.
 
Η διεύθυνση του σχολείου έχει ήδη αποστείλει ενημερωτικό μήνυμα στους γονείς ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό, λόγω πολλών περιστατικών Covid-19,  μέχρι και την Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία θα δοθούν νέες οδηγίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE